Andra

Top 0,38% Onlyfans creator

În echipa OnlyAcademy am găsit sprijin, încredere, seriozitate și cel mai important implicare. Sunt niște oameni inovativi, super friendly, open-minded și dedicați. OnlyAcademy m-a ajutat să îmi depășesc limitele. Mă bucur pe deplin de această colaborare deoarece mi-au arătat că atunci când există implicare 100% din ambele părți, se poate ajunge la lucruri mărețe!

Mădălina

Top 0,29% Onlyfans Creator

Când am decis să-mi fac cont de onlyfans am făcut tot ce mi se părea logic. Poze, videoclipuri, tutoriale pe YouTube și “cursuri” plătite :))) ca mai apoi să plătesc și pe muuuuuulte platforme tot felul de “promovări” ce m-au lăsat doar fără bani. Când am dat peste echipa OnlyAcademy eram, evident, nesigură că va merge sau ca va fi ceva serios. Colaborăm de 8 luni, timp în care mi-am perfecționat contentul și mi-am creat un venit sigur. Datorită lor am un job lejer, care nu doar că-mi permite să călătoresc oricând și oriunde, dar îmi e și oportun. Cu siguranță ii recomand cu dragă inimă!

Alexa

Top 0,27% Onlyfans Creator

Chiar dacă a trecut abia o lună și jumatate, consider că avem o ascensiune rapidă și mă bucur. De la început eu am spus “că vin aici să fac foarte mulți bani, nu bani” și pentru prima luna este super bine. Apreciez foarte mult schimbările care s-au făcut în ultima perioadă, schimbări care se văd foarte bine în câștiguri, mereu e cineva care să răspundă la mesaje 24/7, și asta contează foarte mult. De asemenea mă bucur că am fost deschiși de la început în legătură cu orice, că m-ati îndrumat și mi-ai arătat exemple ca să înțeleg ce fel de content trebuie livrat. Eu cred că abia acum începe greul, să ne vedem potențialul fiecăruia, așa că îmi doresc o colaborare bănoasă și prietenoasă ca până acum 😇